Prikazovanje 1–16 od 22 rezultatov

Piklerjev trikotnik brez deske Pixter

175,00 

Piklerjev trikotnik je odlično orodje za živahne otroke od 8 meseca starosti do prve triade osnovne šole. Sestavljen je v Sloveniji iz certificiranega lesa za igrače. Izdelek je primeren  za notranjo in zunanjo uporabo. Ob zunanji uporabi priporočamo suho, ravno površino.

Dimenzije:

  • Pikler ogrodje: vsak krak meri 60 cm, skupaj dva kraka 110 cm. Širina meri 80 cm.

Piklerjev trikotnik z desko

249,00 

Piklerjev trikotnik je odlično orodje za živahne otroke od 8 meseca starosti do prve triade osnovne šole. Sestavljen je v Sloveniji iz certificiranega lesa za igrače. Izdelek je primeren predvsem za notranjo uporabo, lahko pa se uporablja tudi zunaj, na suhih tleh.

Dimenzije:

  • Pikler ogrodje: vsak krak meri 60 cm, skupaj dva kraka 110 cm. Širina meri 80 cm.
  • Deska: dolžina 115 cm in širina 50 cm.
Kuhinjski-pomagalcekkuhinjski-pomagalcek

Pomagalček Vseznalček Popular

155,00 

Pomagalček Vseznalček Popular vam olajša kuhanje, saj malček med opravilom stoji na večji površini, ki ga ščiti ograjica. To je najbolj prodajan izdelek, saj klopco za sedenje v času neuporabe lahko pospravite pod mizo in tako prihranite na prostoru. Klopca je narejena kot predal in se ne more sneti s samega izdelka. Ograjica se sname in izdelek služi kot mizica in klopca za sedenje. Priloženih je 6 kuharskih pripomočkov – nož, deska za rezanje, kuhalnica, žlička, valjar in kuhalnica za mešanje.