NAŠE STORITVE

null
Naše storitve obsegajo široko področje ukvarjanja z lesom. Neprestano se trudimo, da snujemo nove rešitve, ki v vaša življenja prinesejo dodano vrednost.

Razvijamo standardizirane kolekcije, ki jih najdete v naši spletni trgovini, prav tako pa se usmerjamo na prodajo lesenih izdelkov po vaših željah.

STRUŽENJE LESA

Pri struženju lesa se gre v osnovi za vpenjanje lesa v orodje, ki je vrtilno. Med vrtenjem operater stružnice uporablja dleta, ki jih izbira glede na željen učinek. Izdelki, ki so v osnovi narejeni iz okroglih oblik, lahko natančno naredimo le s stružnico.

Primeri nekaterih izdelkov s pomočjo stružnice: leseni svinčniki, krožniki, kozarci, svečniki, dekorativne posode, vaze, svečani kelihi, stolpiči, ročaji za pohištvo in orodje, broške, zaponke, leseni tulci, pokrovčki, figurice.

CNC REZKANJE

CNC rezkanje lahko opišemo kot tehnologija z odvzemanjem ravnega materiala. Skozi računalniški zapis CNC rezkarju ukažemo njegovo nalogo, ki ga ta izvede v točno določenem zaporedju. Z rezkanjem naše podjetje lahko obdeluje les, plastiko ter mehke kovine (aluminij, baker). Rezkanje s CNC strojem je primerno za obdelovanje masivnega lesa ter drugih lesnih kompozitnih materialov.

Izdelki narejeni iz masivnega lesa imajo kvalitetnejši izgled, so topli na otip ter so okolju prijazni. Ti izdelki dajejo učinek prestiža. CNC obdelava je primerna za izdelavo polizdelkov, podjetjem nudimo razvoj le-teh.

Primeri nekaterih izdelkov s pomočjo CNC rezkanja: leseni masivni meni,  okrasne samostoječe črke, glasbila, interaktivne lesene igrače, table in napisi, stenske ure, reliefno oblikovane slike, natančna dekoracija z napisi ali črtami in oblikami ter še mnogo drugih izdelkov.

LASERSKO GRAVIRANJE IN RAZREZ

Podjetje vam ponuja tudi graviranje in razrez materialov, kot so les, pravo usnje, mehke kovine, tekstil, papir, karton ter plastika. Laserski stroj deluje na principu močne infrardeče svetlobe, ki povzroča žganje materiala. Naše podjetje z različnimi močmi in hitrostmi prilagodi željen učinek na material ter ga optimizira za čim boljši izgled.

Primeri nekaterih izdelkov s pomočjo laserja so: obeski za ključe, okraski, lesene voščilnice, oblike za ustvarjanje, leseni gumbi, graviranje slike, odrez tkanine po kroju, izdelava dekorativnih izdelkov iz filca (namizna, stenska ter prostorna dekoracija), knjige, kartonska embalaža po želji, izrez napisov po želji, tabla za obletnice, označevalniki branja, makete, lesena shranjevalna embalaža in še mnogo.

DEKORATIVNI IZDELKI

Ker smo podjetje, ki želi imeti izdelke z lepim izgledom, smo svojo panogo razširili v dekorativne izdelke. Z veseljem vam oblikujemo dekoracijo iz lesa in filca za poročno slavje, obletnice ter rojstne dneve. Naše ideje so zelo primerne za okraševanje praznovanja tematskih rojstnih dni ter babyshowerjev. Naša storitev je, da izdelamo stensko, namizno ter prostorno dekoracijo v temi, ki jo želite. Dekorativni izdelki so kombinacija iz lesa in filca ali ločeno. Izdelek prilagodimo po vaših željah.

UČILA ZA OTROKE

Poleg montessori lesenih igrač, smo razvili tiho knjigo. Tiha knjiga je šivana knjiga in je namenjena otrokom od enega leta starosti naprej oz od treh let naprej. Skozi igro se knjiga otroku približa na zabaven način in je popotnica za pozitivno sprejemanje tiskanih knjig. Knjiga je še posebej primerna za popestritev časa pri daljših vožnjah v avtu, čakalnicah pri zdravniku ter obiskih. Otrok si skozi uporabo knjige poveča motorične ter senzorične sposobnosti. Naša posebnost knjigic pa je, da lahko strani skozi razvoj sposobnosti vašega otroka umaknete in podarite drugim otrokom, ki jih potrebujejo. Po želji strani lahko dokupite z različnimi tematikami in dodatnimi polnili, ki popestrijo dogajanje v knjigi.