KRACA JE FACA!

null

Dobrodošli v našem svetu ustvarjanja. Ekipa Kraca je mlada ekipa, ki razvija sodobne in kvalitetne izdelke iz lesa in filca. Naši izdelki so unikatni, lični ter predvsem oblikovani z vašo izvirno idejo. Če želite izdelke, ki imajo višjo in simbolno vrednost, ste na pravem spletnem mestu.

Izdelek naredimo po vaših merah in v željenem slogu. Če imate idejo o izdelku, vendar si izdelek vizualno ne predstavljate, vas skozi pogovor vodimo do realizacije vaših želja. Naše poslanstvo je, da izdelek naredimo boljši kot si ga predstavljate. Kvalitetna izvedba in presežena pričakovanja stranke so naši cilji h katerim strmimo. Za vsako stranko si vzamemo veliko pozornosti, saj ji le tako lahko izdelek čim bolj približamo. Na trgu poslujemo s fizičnimi kot tudi s pravnimi osebami. Zelo radi sprejemamo izzive, ki nam jih postavljate stranke.

S pestrim naborom strojev, lahko ustvarimo različne ter natančne izdelke. Ponujamo CNC rezkanje, struženje, lasersko graviranje ter izdelavo dekorativnih izdelkov in učila za razvoj otroka. Izdelamo končne izdelke ter polizdelke.

KARMEN CERAR

Sem ustanoviteljica Krace in v podjetju predvsem skrbim za komunikacijo med vami in izdelavo končnega izdelka, ki ga želite.

Moja naloga je izvajanje marketinga, brandinga, planski termini, administrativno delo ter končen pregled izdelkov. Sledim trendom dekorativnih izdelkov ter jih predlagam pri izdelavi izdelkov. Moja največja motivacija ste vi stranke, ko se znova in znova obračate na nas s svojimi idejami. Po izobrazbi sem dipl. organizatorka turizma.

VID SOPOTNIK

Moja vloga v podjetju je, da izdelam in oblikujem končen izdelek, ki je dovršen, kvaliteten in stilski. Vem, kako se izdelka lotiti in ga dokončati, kljub temu, da izgleda nemogoče.

Ne sprejemam stavka ˝tega ne znamo narediti˝, če je le izdelek primerne velikosti, ki ga lahko obdelujemo. V preteklosti je bilo moje delo z lesom nagrajeno in razstavljeno na Gospodarskem razstavišču. Po izobrazbi sem dipl. grafične in medijske tehnologije.

HITRO PREVERI VSE STORITVE, KI JIH PONUJAMO!

in se prepričaj o kvaliteti in vrednotah podjetja, ki jim sledimo