Ribstol – Plezalni trikotnik 2v1

269,00 

Na voljo po naročilu

Category:

Opis

Naša edinstvena patentirana vez omogoča, da izdelek uporabite kot piklerjev trikotnik in tudi ribstol – letvenik. S samo enim izdelkom boste otroku na več načinov omogočili plezanje in mu s tem krepili vsakdanjo samozavest pri športnih aktivnostih in na splošno. V domačem prostoru bodo lahko kadarkoli kvalitetno preživljali prosti čas s plezanjem in raztezanjem. Izdelek je najbolj uporaben za tiste, ki delajo svoje prve korake (od osmega meseca naprej) kot tudi za otroke v osnovni šoli.

 

Edinstven izdelek je bil razvit v naši delavnici in je prvi na svetu v taki funkcionalnosti. Nosilci na steni omogočajo preprosto in hitro fiksiranje plezala na steno, hkrati pa zaradi svoje majhnosti ne bodo ovirali drugih dejavnosti v prostoru. Višino ribstola prilagajajte s sestavljanjem naših krakov. Uporabite lahko samo dva kraka in imate kvalitetno oprijemalo za najmlajše uporabnike ali pa sestavite ribstol s štirimi kraki za večje otroke.

 

Takšen izdelek otrokom omogoča mnogo idej za igro, sprostitev in krepitev telesa. Izdelek zdrži vsaj 50 kg. Izdelek je premazan s cetificiranim oljem za igrače SIST EN 71-3 in je površinsko dovršeno obdelan. Otroške oblike bodo popestrile sobo s kvalitetnim izgledom izdelka. Izdelek je narejen v naši delavnici in je plod našega razvoja. Tisti, ki že imate naš piklerjev trikotnik pa lahko dokupite le nosilce za na steno.

 

Izdelek omogoča postavitev:

Za popestritev lahko uporabite tudi našo plezalno desko.

*Ta komplet ne vsebuje deske.