Leseno poročno drevo

119,00 

Categories: ,

Opis

S poročno tablo boste očarali vse svoje goste, ki so vas prišli spremljat na poti do svetega zakona. Tabla je unikatna, kreativna in prilagojena vajinim željam. Prilagojena je tako, da jo po končanem obredu lahko obesite v svojem domu na svojo najljubšo steno. Na poročni tabli bodo gostje pustili svoj prstni odtis ali pa se bodo enostavno podpisali na srčke oz. listke. Srčke ali listke z lahkoto vzamete iz table, saj so pritrjeni z magnetkom. Motiv le-teh izbirate sami. Tablo vam lahko oblikujemo z drugačnim in unikatnim vzorcem, ki se pred naročilom dogovori in se vam prilagodi po vaših željah. Poročna tabla ima okoli svoj okvir, ki tablo dodatno popestri in ji da občutek dovršenosti. Klik na lupo in si poglejte dovršenost od blizu.

 

Svojo poročno tablo lahko prilagodimo vašim željam glede dimenzij, število gostov, motivom in izbirate vrsto lesa. Naj bo vaš poseben dan ohranjen z reliefnim otipom in s posebnimi podpisi vaših najdražjih.

Naročite in predlagajte svoje želje za unikatno poročno drevo.

 

Svoje želje nam sporočite v zadnjem koraku kreiranja naročila ali nas pokličite na naš telefon 040707030 ali nam pošljite sporočilo na elektronski naslov info@kraca.si