Pomagalček Vseznalček Bello

220,00 

Na voljo po naročilu

Category:

Opis

Če iščete lep dodatek k vašemu domu, ki vam omogoča lažje kuhanje z malčkom, je to pravi izdelek za vas. Pomagalček Vseznalček vam olajša kuhanje, saj malček med opravilom stoji na večji površini, ki ga ščiti ograjica. Otroci radi plezajo po nogi in želijo biti v naši višini. To je z Vseznalčkom omogočeno. Otrok bo stal na višini, da bo lahko segal po pultu oziroma kar najraje počnejo – se igrajo z vodo ali mešajo.

Izdelek se preprosto spremeni v klopco in mizico na kateri lahko ustvarja svoje risbice in umetnije. Izdelek vam pričara odlično montessori okolje, saj so le temu priloženi vsi nujni kuharski pripomočki. Otrok se bo tako naučil uporabljati tudi kuhlico, žlico, nož,…

Belemu nadstandardnemu pomagalčku Vseznalčku je priložena pralna podloga za bolj prijetno sedenje in kvalitetni drsniki za lažje premikanje po stanovanju. Pomagalček se lahko uporablja, ko malček že zna dobro stati in vse do prvih šolskih let. Otroci ga uporabljajo za skrivanje, igranje z avti in barbikami,… Otroška domišljija je s tem izdelkom res kreativna in vsekakor lahko potrdimo, da je ta izdelek dolgoročna naložba za vašega otroka.

NOVO: Na ograjico smo implementirali tudi kredno tablo za risanje.