Polkrožno plezalo z desko

259,00 

Na voljo po naročilu

Category:

Opis

Očarljivo polkrožno plezalo z desko TreeAngel je odlično darilo vsakemu otroku. Omogoča plezanje, spuščanje po toboganu in hkrati ga uporabljamo kot otroški gugalnik ter počivalnik. Primeren je za otroke od enega leta naprej, ki se šele spoznavajo s plezanjem in je atraktiven nekje do osnovne šole. Vsekakor je otroški gugalnik dovolj velik in trpežen, da se lahko tudi odrasla oseba uleže zraven otroka. Izdelek je odlična inovacija, ki na manjšem prostoru omogoča mnogo funkcij. Narejen je iz debelejše bukove vezane plošče, ki je odporna na udarce ter je površinsko gladko obdelana ter premazana s kvalitetnim oljem, primernim za otroške igrače. Polkrožno plezalo lahko v celoti razstavite, lažje pospravite ter sestavite po potrebi. Priložena je tudi začetna deska, kjer se otrok spoznava z različnimi barvnimi oprimki ter ima na drugi strani tobogan. Tobogan ima stranska varovala pred otrokovim nepredvidljivim spuščanjem. Dimenzije: dolžina sestavljenega plezala je 110 cm, širina izdelka meri 80 cm ter je visok 60 cm. Izdelek dobavljiv v roku 2 – 3 tedne.

 

Odlično darilo za najmlajše navihance.

 

Omogoča uporabo do začetka osnovne šole.

Ponudite miren prostor za ureditev otrokovih misli ter občutkov.

 

Na polkrožno plezalo TreeAngel dodatno namestimo visečo mrežo, ki omogoča zelo udobno počivanje in guganje, ki ga otrok potrebuje za sprostitev.

 

Polkrožno plezalo TreeAngel se kombinira tudi z ostalimi TreeAngel izdelki v naši ponudbi, tako vam izdelka ni potrebno zavreči, ampak ga le nadgradimo ter pripomoremo k trajnostni uporabi izdelkov. Polkrožne loke podaljšamo s kraki piklerjevega trikotnika ter desko nadgradimo. Viseča mreža ni del izdelka.