Komplet otroških plezal

669,00 

Na voljo po naročilu

Category:

Opis

Komplet otroških plezal vsebuje:

1x veliko otroško plezalo s stabilizatorji

1x daljša prilagodljiva deska oziroma tobogan, sestavljen s treh delov

1x mini otroško plezalo

1x mini deska

 

Komplet otroških plezal je nadgrajen in premium program osnovnega plezalnega trikotnika, ki je odličen komplet za domače otroške igralnice. S tem kompletom bo otrok razvil igro na višini, si postavil progo in si postavljal različne izzive ter prepreke do svojega cilja. Izdelek lahko postavite tudi na prosto in tako začasno zapolnite svoje igralne zelenice z atraktivnimi plezali z mnogo možnosti ter se izognete trajni postavitvi igral. Otroku lahko z izdelkom ponudite brezčasno igro in tudi zaščito pred soncem. Izdelek preprosto pokrijemo in dobimo zavetje. Na sliki je dodatna deska, ki se ne sestavlja – le ta ni del kompleta in se lahko dokupi zraven.

Deska oziroma tobogan je sestavljen s treh delov in predstavlja najnovejšo pridobitev in inovacijo. Iz trodelnega tobogana lahko oblikujete mini desko, srednje dolgo desko ter podaljšano verzijo deske, ki bo prinašala ogromno smeha in zagotovo nadomesti pravi tobogan. Na trodelni deski je na eni strani tobogan in na drugi strani oprimki. Posebnost deske je, da lahko zataknete en del deske v eno ogrodje in drugi konec deske v drugo ogrodje ter tako komplet plezal dobi pravi smisel igralne proge. Dodatno priložena mini deska ne vsebuje oprimkov.

V kolikor boste izdelek postavljali na prosto, vam predlagamo, da pod izdelek nastavite podlogo, ki bo izdelek varovala pred možnimi ostanki zelene barve trave. Izdelek shranjujte v suhem prostoru. Izdelek ne izpostavljajte trdim in nevarnim izdelkom. Odmaknite vse predmete za vsaj dva metra. Izdelek ne postavljajte na asfalt ali beton. Otroka pri igri opazujte in presodite ali je otrok pripravljen na samostojno igro.

Izdelek ponuja ogromno možnosti in je dolgotrajna naložba v gibalne sposobnosti otroka, ki jih lahko koristi doma v notranji igralnici oziroma na prostem. Po standardih za igrače je priporočljiva uporaba izdelka za enega otroka, a po izkušnjah jih zdrži več.