Akcija!

BlinkitArt Yoni Ixchel

120,00  75,40 

Ni na zalogi

Categories: ,

Opis

Prenosni BlinkitArt Yoni Ixchel stolček je inovativen pripomoček za izvajanje parne yoni kopeli. Parna yoni ima veliko blagodejnih učinkov na telo, kot so odpravljanje neprijetnosti v času menstruacije, ureja menstrualne cikle, poveča plodnost, pospeši krepitev reproduktivnega sistema po porodu, pomaga pri odpravljanju hemoroidov, ohranja zdravo floro v nožnici in lajša nelagodja v času menopavze. Pomaga pri čiščenju endometrioze in policističnih jajčnikov. Parna kopel vpliva tudi na prebavni sistem in s tem tudi na dobro delovanje celotnega telesa.

Parno vaginalno kopel lahko sedaj s pomočjo prenosnega stolčka izvajate povsod – doma ali v naravi, na dopustu, na morju, v gorah,… Stolček enostavno zložite in ga vzamete s seboj, saj ima le 3,5kg. Za izvajanje kopeli potrebujete BlinkitArt Yoni Ixchel stolček, zavreto vodo, domača zelišča ter dve odeji ali brisači.

Stolček služi sproščenemu uživanju v času izvajanja kopeli. Kopel izvajate tako, da pod stolček BlinkitArt Yoni Ixchel pristavite zavreta zelišča in se nanj usedete brez spodnjega perila. Zavreta zelišča morate malo ohladiti, da vas para ne opeče. Ustvarite si svoj čarobni trenutek s pomočjo vaginalne parne kopeli.

Več o uporabi, vas lahko seznani Maginja Blinkita, ki s svojim znanjem uči majevsko kulturo po svetu. Njeno poslanstvo je širiti znanje o tradicionalnem opolnomočenju telesa, uma, duše in duha. S tem stolčkom želi spodbuditi ženske, da začutijo svojo yoni energijo. Maginja Blinkita je tehniko vaginalne kopeli predstavila tudi v oddaji Klepet ob kavi. Prispevek si lahko pogledate na povezavi https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/pocastimo-boginjo-v-sebi-z-vaginalno-parno-kopeljo.html .

Stolček je primeren do 80 kilogramov. V kolikor želite nam sporočite in vam pošljemo ojačan stolček, ki je zdržljiv nad 80 kilogramov. Pri tem se cena spremeni.

 

Naročite si svoj prenosni BlinkitArt Yoni Ixchel stolček že danes in si privoščite odkriti svojo pravo energijo v sebi.

 

 

Dodatne informacije

Teža 3500 kg
Dimenzije 3900 × 3900 × 38 cm